Nära E22 och spännande utflyktsmål

Göra

Ett fantastiskt ställe om du tycker om hav och underbar natur i kombination med aktivitet. Gå på restaurang, promenera längs fjorden för att handla i Valdemarsvik, spela frisbeegolf, njut av aktiviteterna som organiseras på fritidsområdet, ta en tur i skärgården eller njut av den unika utsikten mot Östersjön… Valet är ditt! För barn och ungdomar finns också mycket att göra på campingen. De kommer att stortrivas!

På campingen finns en restaurang, badplats med bryggor och hopptorn, lekplats, minigolf, frisbeegolf, beachvolleyboll, tennisbana, kanoter och grillplats. Mycket att göra!

Camping ligger på en friluftsområdet var det befinner sig idrottsplaner, en scen och en dansbana! Kolla gärna i almanackan om det organiseras en aktivitet innan du kommer! Aktiviteten kan vara något du tycker om! Liedholmcuppen till exempel äger rum 25-28 juni och då är campingen full med fotbollspelande (inter)nationella ungdomar med deras coacher och familjer. 🙂 Också i Valdemarsvik själva äger många aktiviteter rum. Titta här på Östergötlands regionala evenemangskalender På Gång (sökord Valdemarsvik).

Om du vill handla då ligger den lilla staden Valdemarsvik på gångavstånd (1km). I Valdemarsviks kommun befinner sig dessutom den fina skärgården i Gryt samt totalt sex naturreservat. Lite längre bort i Gusum har vi vår andra camping som ligger intill den underbara insjö Yxningen. Här kan du bl a paddla kanot och hyra motorbåtar.

badplats-grännäs

Utskriftsdatum 2019-09-23.
Webbadress: grannascamping.se/115-2/