"Ett härligt ställe i parkmiljö!"

CampingVi har runt femtio tomter med el (några utan el) med en (gräs)yta på ca 90-100 m2. För tältare har vi fina f.d. husvagnstomter med el samt utsikt på fjorden eller onumrerade tälttomter utan el längs fjorden.

In- och utcheckningstid
Incheckningstid i mån av plats. För att förebygga besvikelser, råder vi dig att boka innan du kommer, framför allt i juli månaden. Utcheckningstid är kl. 15.

Reception
Receptionen befinner sig i f.d. restaurangbyggnaden. Här finns även en allmän plats med en lounge hörna, biljard, fotbolls bord, pingisbord (ute) där vi erbjuder glass, dryck och andra goda saker att tugga på. Dessutom säljer vi souvenirer och kan man boka och låna klubbar/racketar för minigolf samt tennisbana här (Obs! Samtala med oss när vi hanterar begränsade öppettider).

Servicehus
Vi har två servicehus som är tillgängliga dygnet runt. Rena servicehus är vår prioritet.
1) Det stora servicehuset ligger på kullen och har en avdelning för herrar och en för damer (nymålat 2020), kök med matsal/samlingsrum, tvättstuga, latrin för lösa tankar, handikappvänligt familjerum (2016).
2) Det andra servicehuset (renoverat 2017) ligger på nederdelen. Det finns två toaletter för herrar och en pissoar samt fyra toaletter för damer. Det finns två duschutrymmen.

Nyckel servicehus
Servicehusen är tillgängliga för campinggäster med en nyckel som du får vid incheckningen. I fall du skulle tappa en nyckel
räknar vi 250 kr per nyckel för förlusten.

Utskriftsdatum 2024-07-17.
Webbadress: grannascamping.se/camping/
# #