"Ett härligt ställe i parkmiljö!"

Covid-19

Så här jobbar vi med anledning av covid-19

Kära gäster,

Vi följer utvecklingen angående covid-19 och lyssnar till myndigheternas samt campingbranschens rekommendationer. Du som gäst eller anställd ska känna dig trygg och väl omhändertagen när du besöker, bor eller jobbar hos oss.

Stugor
För dig som bor i stuga innebär det att du har en helt egen boendeyta. Den är välstädad, och ordentligt desinficerad. Under din vistelse frågar vi dig att följa våra allmänna föreskrivna hygienregler som är relaterade till Folkhälsomyndigheten. I möjligaste mån försöker vi även låta stugorna stå tomma mellan bokningarna.

Camping
Där möjligt kommer vi att hålla en tom plats mellan två upptagna platser. Upplev underbar natur, frisk luft och utrymme omkring dig! Det är just det vi behöver för att bygga upp bra skydd! Vi hoppas att du följer denna åtgärd och vi kommer ha extra uppmärk- samhet åt detta så att alla kan känna en lugn vistelse. Du som bor i husbil/-vagn kontrollerar din egen miljö.

Servicehus
Våra servicehus städas regelbundet och dessutom desinficerar vi specifika ytor såsom handtag, spolknappar och så vidare. Vi uppmanar alla som besöker oss, både gäster och personal, att vara noga med att tvätta händerna ofta. Det finns handtvål i alla våra serviceutrymmen.

Personal
Vi är extra noggranna med vår handhygien. Personalen stannar hemma vid förkylning med halsont, feber eller hosta, även vid lindrigare symptom. Vi håller rekommenderat avstånd från kollegor och gäster där det är möjligt.

Frågor?
Välkommen att kontakta oss via telefon 0123-51444.

Med vänliga hälsningar,

Rembrandt och Annelie
Grännäs Camping och Stugby

 

Utskriftsdatum 2022-01-25.
Webbadress: grannascamping.se/covid-19/
# #