"Du kommer att stortrivas!"

Covid-19

 

Så här jobbar vi med anledning av covid-19

 

Kära gäster,
Även om alla restriktioner har nästan försvunnit fortsätter vi att följa utvecklingen angående Covid-19 / Corona och håller koll på myndigheternas samt campingbranschens information. Du som gäst eller anställd ska fortsätta känna dig trygg och väl omhändertagen när du besöker, bor eller jobbar hos oss.

Stugor
För dig som bor i stuga innebär det att du har en helt egen boendeyta. Den är välstädad, och ordentligt desinficerad. Under din vistelse frågar vi dig att följa våra allmänna föreskrivna hygienregler som är relaterade till Folkhälsomyndigheten. I möjligaste mån försöker vi även låta stugorna stå tomma mellan bokningarna.

Camping
Upplev underbar natur, frisk luft och utrymme omkring dig! Det är just det vi behöver för att bygga upp eller behålla bra skydd!

Servicehus
Våra servicehus städas regelbundet och dessutom desinficerar vi specifika ytor såsom handtag, spolknappar och så vidare. Vi uppmanar alla som besöker oss, både gäster och personal, att vara fortsatt noga med att tvätta händerna ofta. Det finns handtvål eller handsprit i alla våra serviceutrymmen.

Personal
Vi är noggranna med vår handhygien. Personalen stannar hemma vid förkylning med halsont, feber eller hosta, även vid lindrigare symptom. Vi fortsätter hålla rekommenderat avstånd från kollegor och gäster där det är möjligt.

Själv-check-in
Trots att vi tycker om personlig kontakt, har vi gjort det möjligt utan att behöva gå in i receptionen, självständigt ordna din vistelse vid ankomst på vår camping. Genom att använda ”själv-incheck-in” kan du checka in och betala oberoende av receptions personal och öppettider. Du blir tilldelas en plats baserat på vald facilitet och datum. Allt informationen såsom ditt platsnummer, områdeskartan och ditt kvitto kommer via e-post. Naturligtvis är du också välkommen i receptionen där vi gärna hjälper dig personligen

Frågor?
Välkommen att kontakta oss via telefon 0123-51444.

Med vänliga hälsningar,

Rembrandt och Annelie
Grännäs Camping och Stugby

 

Utskriftsdatum 2024-02-27.
Webbadress: grannascamping.se/covid-19/
# #