"Det finns alltid något som passar dig!"

Stugby

Vi har sjutton fina stugor i olika modell, mått och prisklass. Timmerstuga, campingstuga eller havslägenhet… Med eller utan dusch, ett separat sovrum eller kök, en loft, direkt vid fjorden eller med underbar utsikt på fjorden… Den minsta stuga är 10m2, den största 32m2. Kolla gärna vad som passar dig!

In-/utcheckningstid
Tidigaste incheckningstid är kl 15. Senaste utcheckningstid är kl 11.

Timmerstuga 17m2 + loft 6m2

stugby

Dessa två härliga timmerstugor med loft är avsedda för fyra personer. I allrummet finns en bäddsoffa för två personer, tv samt bord och stolar. På loftet finns det två bäddar. Dusch och toalett. På verandan utanför stugan finns en fast utemöbel och en klotgrill.

Havslägenhet 25m2

IMG_2385

Det finns fyra lägenheter med underbart läge vid strandkanten. De har fyra bäddar, en våningssäng som är tre bäddar som med ett enkelt handgrepp blir en dubbelbädd och en vanlig överbädd samt en enkelbäddssoffa. Dusch och toalett. Separat kök med bord och stolar med underbar utsikt på vattnet. Utgång direkt på gemensam bryggan med utemöbel och klotgrill. Otillgängligt för barnvagnar och rullstolar.

Stuga 29m2

IMG_2369

Våra två nyaste stugor är avsedda för fem personer. Allrummet med kombinerat pentry har en våningssäng med tre sovplatser varav dubbelbädd nere och enkelbädd uppe. I sovrummet finns det en våningssäng med två bäddar. Inkl. dusch och toalett.

Timmerstuga 20m2 + loft 12m2

kättilö

 Fyra vackra timmerstugor med underbar utsikt är utrustade för sex personer. Allrummet har pentry, bord och stolar, bäddsoffa för två personer samt tv. Dusch och toalett. På loftet finns det fyra bäddar. På verandan utanför stugan finns en fast utemöbel och en klotgrill.

Campingstuga 10m2

IMG_2372

Våra fem minsta och populäraste stugor är utrustade för fyra personer. Det finns två våningssängar med täcken och kuddar, stolar och bord och en pentry med kallt vatten.

 

Viste du att: Incheckningen går mycket snabbare när du har ett Camping Key Europe kort? Målet med kortet är att göra din semester smidigare och tryggare där vi då inte längre behöver ett ID / pass vid incheckningen. Du kan köpa kortet genom att klicka på understående bild.

Utskriftsdatum 2024-07-17.
Webbadress: grannascamping.se/stugby/
# #